Både Og | Radioproduksjon | Podcastproduksjon | Videoproduksjon

Lydproduksjon

 
lydproduksjon.jpg
 

Lydproduksjon

Har du et unikt prosjekt eller en god idé som krever lydproduksjon?

Både Og er et profesjonelt lydproduksjonsselskap, og hos oss kan vi bistå med podcast-, radio og videoproduksjon til alle typer prosjekter. Vi kan blant annet produsere radioreklamer og andre nyttige produksjoner som booster ditt brand. Høres dette ut som noe for deg? Les videre for å lære mer om oss og våre tjenester.

Om Både Og

Vi er et av de eldste produksjonsbyråene av radioreklame i Norge. Firmaet Både Og startet opp i 1989 og vi har med hvert år økt vårt kompetanseområdet.

Vårt team av engasjerte medarbeidere stiller alltid med mye kreativitet og fantasi som kan tilby kommersiell treffsikkerhet. Slik bistår vi våre kunder med å utvikle brandet sitt som fører til både tydeligere profil samt økt omsetning.

Les mer: Om oss

Lydproduksjon fra Både Og

Lager du videoer, filmer eller driver med en form for podcast- eller radioproduksjon? Da vet du at å ha god lyd er en av de viktigste delene av produksjonen. Det er mange aspekter som må tas i betraktning ved en effektiv lydproduksjon.

Eksempler på dette kan være:

Når du ønsker bakgrunnsmusikk mens du har en dialog - da skal dialogen helst høres bedre enn musikken. Bakgrunnsmusikken skal kunne høres, men ikke overdøve stemmene. Kanskje ønsker du også en pause med litt musikk? Eller i radioprogram som involverer at folk ringer inn og du må sørge for at disse kan høres ordentlig.

En god videoproduksjon har også behov for ordentlig lyd. Befinner du deg for eksempel i en gate med mye støy, vil en effektiv lydproduksjon sørge for å luke ut bakgrunnsstøy. Dette kan vi hos Både Og hjelpe til med. Vi sørger for at din lydproduksjon går plettfritt.

Vi kan også hjelpe deg med det meste innenfor musikkproduksjon. Vi kan blant annet tilby lydproduksjon i studio. I dette studioet tar vi i bruk Avid Pro Tools, noe vi er eksperter på.

Har du behov for vår hjelp? Ta kontakt i dag for hjelp med lydproduksjon og andre tjenester. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende møte.    

Andre tjenester

Har du behov for radioproduksjon? Et av våre største produksjonsområder er radio, og har gjort dette siden 1989. Vår ekspertise er både innen produksjon av radioprogrammer og reklamer. Vi kan bistå deg med produksjon av effektive radioreklamer, eller å produsere hele eller deler av et radioprogram. Her kan vi skreddersy løsninger tilpasset dine behov og ønsker. Har du planer om å lage en podcast? Vi lager innhold til alle redaksjonelle flater.

Vi produserer også video, og kan bistå med videoinnhold til web, facebook, reklame og TV. Vi hjelper deg med å skissere din neste produksjon. Her får du også hjelp til animasjon, grade og VFX.

Les mer: “Lydlogo”

Vi er eksperter innen våre områder og har en unik kompetanse ulikt andre i samme bransje. Våre team består av både unge og eldre som har vært i bransjen i flere år, noe som gir oss en kommersiell treffsikkerhet. Vi har blant annet sett at kundene våre har fått en tydeligere profil og brand, og økt kompetanse takket være våre tjenester.  

Les mer: Folket

Ta gjerne kontakt med oss. Vi er alltid på jakt etter både nye ideer og spirende talenter. Du kan lese mer på vår nettside.