Både Og | Radioproduksjon | Podcastproduksjon | Videoproduksjon

Radioreklame

 
radio.jpg
 

Radioreklame

Ønsker du oppmerksomhet rundt et produkt, tjeneste eller et brand? Kan radio være den rette plattformen for din kundebase? La kundene dine bli kjent med det du tilbyr gjennom en effektiv radioreklame.

BådeOg er en kreativ gjeng med lang erfaring. Vi tilbyr tjenester innenfor det meste som har med lyd å gjøre, deriblant radioreklame. Vi kan lyd.

Høres dette ut som noe for deg? Les videre for å lære mer om oss, eller ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

Radioreklame

Skal man lage en god radioreklame er det flere aspekter som må taes i betraktning. TV-reklamer har ofte en større fordel fordi det er mulig å eksperimentere med bilder og farger for å fange seerens oppmerksomhet. Når man jobber med radioreklame har man kun lyden å forholde seg til, og må derfor kompensere på andre måter for å fange oppmerksomhet. En måte å gjøre dette på er å lage en fengende melodi med et klart og tydelig budskap. Andre måter å gjøre dette på kan være gjennom en engasjerende fortellermåte eller med skuespill.

Vi bistår deg med radioreklamen og sørger for at den er fengende, minneverdig og effektiv nok til å selge eller promotere den tjenesten du tilbyr.

Lydlogo

Har du noen gang hatt melodien til for eksempel en butikk eller et bilverksted “på hjernen”? En av de mer effektive måtene man kan lage en god reklame og branding på er ved å lage en lydlogo. Vårt kreative team kan komponere en fengende melodi som gjør at lytteren forbinder den med ditt brand. Vi kan lage kreative, unike og originale melodier som skiller seg ut fra andre.

En kjenningsmelodi kan være en av de aller viktigste komponentene av en radioreklame. Lyttern vil da huske melodien og kjenne igjen reklamen når de hører den flere ganger. Vi sørger alltid for at melodien ligner noe som kan forbindes med ditt produkt, tjeneste eller brand.

Ønsker du at vi skal bistå med hele eller deler av radioreklamen? Ta kontakt for mer informasjon og en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå i brandingprosessen.

Les mer: “Lydlogo”

Podcast- og videoproduksjon

Har du en idé til en podcast? Denne ideen vil vi gjerne høre. Både Og jobber nemlig med innhold til flere redaksjonelle flater. Vi har produsert podcaster for blant annet NRK samt andre uavhengige redaktører. Vi ser konsekvent etter nye programledere, radioprogram og andre talenter innen podcastproduksjon.

Vi har mange talenter blant våre team. Mange av oss jobber også med videoproduksjon. Dette inkluderer både visuell video med live filming, i tillegg til animering, grading og VFX. Vi hjelper deg med å skissere ditt neste filmprosjekt, og skreddersyr prosjektet slik at det møter dine behov og ønsker.  

Les mer: Tjenester

Om Både Og

Vi er Både Og og Både idé Og Produksjon, og idag er vi et av Norges eldste produksjonsbyrå for radioreklame og lyd. Vi er faktisk Norges største også.

Vårt firma ble etablert i 1989 og siden den gang har vi vokst og vokst oss større. Vi har en kompetanse ulikt andre byråer. Vår kompetanse, sammen med nye, unge og kreative hoder, gir en kommersiell og god treffsikkerhet. Vi har til gjengjeld fått stor stolthet og utallige priser. Våre kunder har fått god omsetning gjennom vårt arbeid - som i bunn og grunn er hovedmålet.

Møt teamet vårt: Folket

Ta kontakt med oss i dag med din idé for videoproduksjon, podcast eller annet, så kan vi ha et uforpliktende møte. Vi håper å høre fra deg.

Les mer: Om oss